Корпоративни видеа

Заснемане на корпоративни видеа от Hope Vision

Рекламирайте Вашият бизнес! Покажете на света с какво се занимава Вашата компания и го направете със стил.

Ако имате за цел да популяризирате бизнеса си, да повишите осведомеността за марката или да обясните как работи Вашият продукт, корпоративният клип може да бъде идеалното средство за това. Днес по-голямата част от корпоративното видео съдържание се хоства онлайн и се публикува на уеб-сайта на компанията, разпространявайки се чрез социални медии или имейл маркетинг. Всъщност корпоративните видео клипове са толкова ефективни, че фирмите, които ги използват, са в състояние да увеличат приходите си с 49% по-бързо годишно от други такива, които не използват този вид реклама. Данните показват, че 97% видео рекламата е помогнала да се разбере потребителското разбиране за техния продукт или услуга, а 76% са казали, че спомагат за увеличаване на продажбите им.

Tук се намесваме ние от Hope Vision, като Ви предлагаме да видеолизираме Вашите: обучения/инструкции и инструкции за безопасност на персонала, онлайн презентации на нов продукт или услуга, характеристики и предимства на Ваш продукт, видео клипове за събития, покритие на търговски изложения, заснемане на корпоративни събития (например стартиране на нов продукт) или дори технологии и демонстрационни видео клипове на продукти, които предлагате.

Към всеки проект подхождаме индивидуално. Проучваме основното действие на фирмата или конкретния продукт. Съгласуваме се и с Вашите идеи и желания, за да представим един иновативен краен продукт!

Ако имате въпроси, свържете се с нас

     

    Hope Vision се занимава с видеозаснемане на фирмени събития, репортажи, корпоративни мероприятия, рекламни, семейни и сватбени филми.

    Карта с адрес на Hope Vision

    Сайтът е изработен от 4leads

    HOPE VISION © {2020}. Всички права са запазени!.