Фирмени събития

Заснемане на фирмени събития от Hope Vision

Има милион неща, за които трябва да се притеснявате, когато планирате едно фирмено събитие, конференция или търговско шоу. Ако видео продукцията е едно от тези неща, не търсете повече! Независимо дали заснемаме съобщения, панелни дискусии, обучения, интервюта, бизнес конференция, тиймбилдинг, презентации, ….. нашият екип ще бъде до Вас! За щастие събитията са добре пригодени, за да се възползват от този мощен маркетингов медиум. Фестивалите, концертите, тиражите и конференциите често са пълни с перфектни възможности за заснемане на видео съдържание.

  Видео рекламата стана важна част за маркетинговата стратегия на всяка компания. Намесата на видео услуги дори при различен тип фирмени събития се оказва доста полезно. Без съмнение видеото е във възход. Само до 2020 г. то ще представлява близо 80% от глобалния Интернет трафик, като държи вниманието на хората 5 пъти по-дълго от неподвижните изображения, което го прави фантастична среда за маркетинг и ангажиране на участници дълго след като Вашето събитие приключи.

 От разрастване на Вашата аудитория до маркетинг и популяризиране на Вашето събитие, това е един от най-ангажиращите и рентабилни инструменти, които можете да използвате. Всъщност 52% от търговците в световен мащаб го определят като тип съдържание с най-добрата възвращаемост на инвестициите. Ето тук се включваме и ние от Hope Vision, като ще Ви помогнем за предоставянето на един иновативен краен продукт към Вашите клиенти.

Свържете се с нас за повече информация

   

   

  Hope Vision се занимава с видеозаснемане на фирмени събития, репортажи, корпоративни мероприятия, рекламни, семейни и сватбени филми.

  Карта с адрес на Hope Vision

  Сайтът е изработен от 4leads

  HOPE VISION © {2020}. Всички права са запазени!.