Професионалновидеозаснемане
Надежда и Мирослав Hope Vision

Hope Vision (Надежда Видео)

Hope Vision се занимава с видеозаснемане на фирмени събития, репортажи, корпоративни мероприятия, рекламни, семейни и сватбени филми.

В заснемането на всяко събитие влагаме цялото си сърце,  професионализъм и знания, за да останат доволни нашите клиенти.Във фирмата работят квалифицирани видеооператори с образование филмово и телевизионно операторство, режисура и  филмов и телевизионен монтаж.

Нашите услуги

Нашият екип

Тодор Цонев

Co-founder

Тодор Цонев стартира своето професионално развитие още в ранната 1992. Като дава началото на фирма Надежда Видео / Hope Vision. С течение на годините, непрекъснато развива своите знания, умения и потенциал. Притежава Майсторско свидетелство за Медийна техника и Mедиен дизайн (Видеограф)…

Надежда Цонева

Editor, Cinematographer

Стартира професионалното си развитие още в ПМГ „Никола Обрешков“, гр.Казанлък, следвайки основната си цел с профил компютърни технологии. С ясни амбиции, желание и труд завършва Югозападен университет ,,Неофит Рилски‘‘, гр. Благоевград с профил ,, Филмово и телевизионно операторство и монтаж‘‘…

Мирослав Цонев

Drone pilot, cinematographer

Стартира професионалното си развитие преди повече от  осем години в сферата на видео продукциите. Завършва висшето си образование в Югозападен университет ,,Неофит Рилски‘‘, гр. Благоевград с профил ,,Филмово и телевизионно операторство‘‘. Има стаж като оператор в няколко телевизионни медии и в частния сектор.

Къде сме?

Нашият екип оперира по проекти в цяла България. Офисът ни от е позициониран в долината на розите и едно от най-китните градчета на България - Казанлък.

Hope Vision се занимава с видеозаснемане на фирмени събития, репортажи, корпоративни мероприятия, рекламни, семейни и сватбени филми.

Карта с адрес на Hope Vision

Сайтът е изработен от 4leads

HOPE VISION © {2020}. Всички права са запазени!.