Професионалновидеозаснемане

Техническо оборудване

Погледнете какво предлага Фирмата, за да изберете Вашия вариант.
Всеки един клиент е важен и целта ни е той да остане максимално доволен и удовлетворен от работата ни. Качеството за нас е Вашата висока оценка!

Камери

С бързото развитие на технологиите, ние държим винаги да сме в крак с иновациите. Фирмата предлага от Full HD професионално видеозаснемане до 4К резолюция, с тенденция постоянно да се надграждаме. С изключително висока светлочувствителна постижимост и качество на изображението. Със  забързан/ забавен кадър до 240 кадъра в секунда. FULL HDV е разделителна резолюция, която възпроизвежда съдържание във формат 1080i и 1080p без изкривявания. 6К или UHD(Ultra High Definition) определя съответната резолюции като най-малко 3840 x 2160 пиксела.

Гимбали

Утройство, предназначено да държи камерата по начин, който предотвратява или компенсира нежеланото движение на камерата. С това устройство се позволява свободното движение на оператора в една динамична обстановка с минимални отклонения от градуса.

Камерен кран/стрела

Драстично увеличава производствената стойност и кинематографичните свойства на което и да е мероприятие. Различната гледна точка е подходяща както за концерти, театри, така и за сватбено мероприятие. Стрелата създава голяма и панорамна перспектива.

Слайдери

Всичко това е в стремеж към плавно и прецизно движение на камерата – дори видеото да трае само няколко секунди! От кадри в общ план, до детайли на продукт от Вашия бранд. Тази машина позволява прецизни движения, които спомагат за изготвяне на крайния проект.

Дронове

Дронът е безпилотен летателен апарат, който позволява на един професионално ангажиран  пилот да отрази Вашето събитие. Може да бъде използван за картографиране, отразяване на различен тип събития. Различната перспектива и гледна точка от птичи поглед неимуверно променя изцяло облика на Вашето събитие.

Аудио рекордер

Качеството на звука също е от изключителна важност. Дали ще бъде използван за конференции, интервюта, обучения, лекции, подкастове или семейни мероприятия. Звукът на Вашето събитие е също много значим.

Hope Vision се занимава с видеозаснемане на фирмени събития, репортажи, корпоративни мероприятия, рекламни, семейни и сватбени филми.

Карта с адрес на Hope Vision

Сайтът е изработен от 4leads

HOPE VISION © {2020}. Всички права са запазени!.